×

Wacky Wheels Roadtrip

Als corona ons dwingt het event te annuleren, betalen we alle inschrijfgelden terug.

10-13 juni 2021
--
--
--
--
dagen uren minuten seconden
Schrijf je in!
  Wacky Wheels op 3FM

Rijd samen met je vrienden in je eigen auto over de gaafste wegen in Europa, beginnend in Nederland of Engeland en eindigend op een nog onbekende locatie.

+

Houd je van escape rooms? Wij hebben van Europa jouw escape room gemaakt. Los de puzzels op, ontrafel het spoor naar de eindbestemming en versla de andere teams.

=

Drie dagen lang ben je ondergedompeld in een meeslepende verhaallijn waar je aanwijzingen moet ontdekken en combineren om tot de plot te komen. Ben jij klaar voor deze zoektocht?

Escape room op wielen

Wacky Wheels is de enige, georganiseerde roadtrip die jou en je vrienden tot het maximum uitdaagt. De puzzels op de route zijn ontworpen om je hersenen tot het uiterste te pushen en met alleen Google red je het niet! In tegenstelling tot traditionele escape rooms is Wacky Wheels niet gebonden aan een specifieke kamer of locatie, maar kan heel Europa het speelveld zijn!

Een ander uniek aspect is dat we het competitie-element hebben toegevoegd. Jij en je vrienden strijden tegen andere teams voor de hoofdprijs en uiteraard de eer. Opgeloste puzzels en gevonden locaties leveren punten op, dus slechts als eerste bij de finish zijn, is niet de sleutel tot succes. Als je vastzit bij een bepaalde puzzel, geen zorgen! Deze zijn niet essentieel voor het vervolgen van je route. Vragen? Lees verder hieronder, check onze FAQ of stuur ons een mail.

Waarom je dit niet mag missen

Roadtrip through Europe

Rijd fantastische routes

We leiden je door prachtige landschappen, dus de routes beloven geweldige rijervaringen te worden!

solve puzzles

Los puzzels op

We hebben drie dagen vol met de meest uiteenlopende en spannende puzzels voor je uitgedacht. Kan jij deze zoektocht op de laatste dag ontrafelen?

Ontmoet nieuwe mensen

Wacky Wheels spreekt verschillende typen mensen aan met een gemeenschappelijke interesse, dus je kunt ervan uitgaan dat je veel nieuwe vrienden gaat ontmoeten!

teamwork to win the wacky wheels rally

Samenwerken

De puzzels en opdrachten zullen een flinke uitdaging zijn voor ieder individu, dus stel snel een gebalanceerd topteam samen!

Become a champion

Word kampioen

Strijd tegen de slimste tegenstanders van het continent en word de kampioen van Europa!

Sleep in tents on the camping

Even er tussen uit

We bieden een roadtrip, puzzels, teamwork, competitie en een feest. Er is geen betere manier om een paar vrije dagen te besteden!

Drive, think
eat, repeat

Ontdek de route

Ons avontuur start in Nederland of Engeland (zie edities voor exacte locatie). Van daaruit zullen de puzzels de teams verder de weg wijzen. Jouw team heeft de vrijheid om zelf de route te bepalen, zo lang je maar bij de juiste locaties uitkomt. Zelfs als je worstelt met sommige puzzels, zul je gegarandeerd een fantastische roadtrip door prachtige landschappen hebben.

Als je succesvol de puzzels en opdrachten uitvoert, zul je zeker zijn dat je iedere dag de mooiste plekken bezoekt! Aan het begin van de dag geven we al de eindbestemming, dus welke route je ook neemt, we eindigen allemaal op de zelfde plek. Al overtuigd? Schrijf je in!

Waar slapen we?

Het onthullen van de bestemming aan het begin van elke dag, betekent dat er twee opties zijn voor accomodatie: óf je vindt zelf iets (bijvoorbeeld via Airbnb of booking.com) óf je geeft bij het registreren aan dat je met ons op de camping wilt staan.

Natuurlijk hopen we dat je die laatste optie kiest, maar als je toch liever je eigen accommodatie regelt, is dat ook prima! Als je aangeeft dat je op de camping wilt staan, betekent dit dat we een plekje voor je reserveren. Let op dat dit alleen een reservering is en niet is inbegrepen bij de registratiekosten. Als je bij de camping aankomt, moet je nog steeds bij de receptie langs en aangeven dat je deelnemer van Wacky Wheels bent. Je betaalt dan de kosten voor de overnachting rechtstreeks aan de camping. Schrijf je in!

Three days to solve the quest!

De avonden en party

De avonden reserveren we voor optionele socializing. Na het opzetten van je tent of het parkeren van je camper, doe een biertje met de andere teams en check hoe goed ze het deden. De ene avond is er een BBQ, de andere een oldschool spelletjesavond of pak gewoon je eigen badminton- of jeu-de-boules-set.

Wacky Wheels eindigt in het weekend, dus na drie dagen puzzels oplossen en opdrachten uitvoeren, is het de hoogste tijd voor een feest! Terwijl we nog geen details van het feest kunnen verklappen, beloven we wel een topafsluiting van je weekend! Is er een betere manier om gelijkgestemde mensen te ontmoeten? Nu moeten we je overtuigd hebben, toch? Schrijf je in!

Win Wacky Wheels

Bij Wacky Wheels gaat het allemaal om de mentale uitdagingen en de roadtrip. Snelheid is hierbij niet belangrijk. Je team verzamelt punten bij opgeloste puzzels of gevonden locaties. Wanneer de drie dagen van puzzels voorbij zijn, gaat de winnaar naar huis met € 250.

Gedurende het event houden we een live scoreboard bij met realtime tussenstanden van alle teams. Bij een gelijke stand tussen teams, bepaalt een extra vraag de winnaar. En komt jouw team als beste Wacky Wheeler bovendrijven, dan ontvang je de prijs op het eindfeest. Al overtuigd? Schrijf je in!

Rewind & socialise
in the evenings

De Kosten

Wacky Wheels voorziet je van vier dagen plezier met vrienden en gelijkgestemde mensen voor een schappelijke prijs!

  • De basisprijs voor een team is € 95,-
  • De prijs voor elk teamlid is € 50,-

Een team bestaat uit twee tot vier personen. Mocht je met meer mee willen doen, schrijf dan twee teams in.

Bij de prijs inbegrepen zijn drie dagen met puzzels en opdrachten, een gave roadtrip door een deel van Europa, de kans om tegen andere teams te strijden voor de overwinning en een drankje op het eindfeest. Andere kosten zoals de reis naar het startpunt, benzine, eten, verzekeringen en accommodatie zijn niet inbegrepen. Let op dat je een internetbundel met voldoende data nodig hebt op je telefoon (voor edities die op ‘t vasteland van Europa starten een EU-bundel en voor edities die in Engeland starten, een UK-bundel). Nog vragen? Check onze FAQ of stuur ons een mail. Alles duidelijk? Schrijf je dan gewoon in :)

Edities

Wacky Wheels organiseert elk jaar twee edities

The Dragon Trail
10-13 juni 2021
start: Dover (UK)
lees meer»
The Lost Cure
23-26 september 2021
start: Eindhoven (NL)
lees meer»
Team Patatas Bravas
Lees verder
[vertaald uit Engels] ❤ we hadden veel plezier! Bedankt jongens voor die geweldige puzzels, meeslepende plot en prachtige locaties! We kunnen ons de moeilijkheid voorstellen om zoiets te organiseren, en alles verliep heel soepel, perfecte timing en echt strakke scores. Tot volgend jaar! (Of in ieder geval volgend jaar in de juiste richting rijden) 🍟🍟
Team Knakworst
Lees verder
Een groot compliment aan de organisatie! Prachtige dagen gehad, goede verhaallijn en prachtige lokaties! Jullie hebben de (uiteraard hooggespannen 😉) verwachtingen ruimschoots overtroffen!
Team Alice Attacks!
Lees verder
Bedankt. Was zeer geslaagd. Een veilige reis naar huis. Tot de volgende keer
Team The Cat Oracles
Lees verder
[vertaald uit Engels] Bedankt jongens! We hadden een geweldige tijd! Zal er een mogelijkheid zijn om meer met de teams ergens op de website uit te wisselen? Misschien kun je foto's van de evenementen plaatsen voor de deelnemers om te zien, op te halen en te reageren of zoiets? 🙂
Team Saft Og Fjer
Lees verder
Jullie heel erg bedankt! Het was super leuk en hartstikke goed geregeld. Tot volgend jaar!
Team Smart
Lees verder
Allen bedankt voor de leuke roadtrip !!! Was zeer gaaf. Heel knap gedaan , zo een eerste keer georganiseerd. Als jullie de groepsfoto nog krijgen, zou je die willen doorsturen. Groetjes
Team Crazy Frogs
Lees verder
Nogmaals dank voor het leuke weekend. Wij hebben genoten van de puzzels, de omgeving en de mensen. Bonus is de winst!
Team Mad Men
Lees verder
[vertaald uit Engels] Bedankt voor het geweldige weekend.
Team The Parvenues
Lees verder
Wat een heerlijk weekeind!!! Genoten als een gek!! Juni weer :) Echt nogmaals van The Wheels genoten!!!!
Previous
Next

Go for adventure
Sign up now!

Schrijf je in!

Let op: alle raadsels en clues zijn in het Engels. Zorg er dus voor dat iemand in je team Engels kan.

Schrijf je in voordat we uitverkocht zijn. Je kan later altijd nog de teamnaam aanpassen of teamleden toevoegen.

Edition:
Team size:
Join us on the camping?
How did you hear about us?

Join onze nieuwsbrief

Twijfel je nog of komen de data niet uit, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (in 't Engels). Dan houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe edities

By signing up to the newsletter, you agree with our privacy policy.

Wacky Wheels goes UK!
10-13 juni 2021