×

****__ Home [NL] __*****

Mystery Games

Escape Roadtrips

Vind je andere rallies zoals Carbage Run of The Barrel Challenge ook zo leuk? Wacky Wheels voegt een extra uitdaging toe: je moet de route zelf ontdekken door escape-room achtige puzzels op te lossen en clues te vinden. Jouw team wordt niet alleen uitgedaagd in het ontdekken waar je naar toe gaat, je zit in competitie met vele andere teams! Voor elke opgeloste puzzel en gevonden clue, krijg je punten en een plek op de ranglijst, wat op de laatste dag resulteert in een winnaar die met de titel “Wacky Wheels master” naar huis gaat.
Het maakt ons niet uit wat je rijdt. Een met stickers volgeplakte barrel is net zo welkom als je lease-car, camper van, motor of die met zorg onderhouden old-timer van papa.

Escape Games

In onze Escape Games dompel je jezelf - alleen of met vrienden - onder in een verhaal vol geheimen. Je moet je een weg door het verhaal puzzelen om het te ontrafelen, net als in een escape room. Uiteindelijk doe je onverwachte ontdekkingen!
Hoe werkt het? Je koopt en downloadt de pdf van je favoriete Mystery Game en begint het spannende verhaal te lezen. Je kunt het printen (naast de full colour versie krijg je ook een printvriendelijke versie), maar je kunt het ook prima direct vanaf je telefoon of computer afspelen. Door escape room-achtige uitdagingen op te lossen, ontrafel je het verhaal en kom je er hopelijk achter wat er echt is gebeurd. U geeft uw antwoorden online en ziet het resultaat direct op uw persoonlijke scorekaart. En als je vastzit, kun je een hint aanvragen om je door te laten gaan. U hoeft niet alles in één keer op te lossen, u kunt een pauze nemen wanneer u maar wilt, bijvoorbeeld gewoon elke avond een puzzel. Na het ontrafelen van het mysterie kun je je score vergelijken met die van anderen. Kun jij de top-10 van jouw land halen?

City Games

We zijn er nog niet, maar blijf op de hoogte om te zien welke de eerste stad ter wereld zal zijn die een Mystery Game City Trip krijgt, met als doel deze uit te rollen over steeds meer steden over de hele wereld.

Bedrijfsuitjes

Wij bieden bedrijven een helpende hand in hoe zij hun medewerkers (virtueel) bij elkaar kunnen brengen. Kies uit onze cadeaubonnen voor al uw medewerkers, een afdeling of gewoon een projectteam. De cadeaubon kan worden gestyled met uw bedrijfslogo en geeft toegang tot een van onze Escape Games. Om alleen te spelen, met familie, met vrienden en / of met collega's. We bieden ook volledig gehoste evenementen aan waar een team van 50-500 mensen de Escape Game kan spelen in wisselende groepen van 4 personen, afgewisseld met sessies met de hele groep. Geïnteresseerd? Gewoon stuur ons een e-mail .

Get a 20% discount on all our Escape Games if you sign up now.


Door je in te schrijven voor de newsletter, ga je akkoord met onze privacy policy.