×

In de media

Check wat de media over ons vertellen

Het bestaan van Wacky Wheels is de media niet ontgaan, van magazines tot radio 3FM.

Radio 3FM

Radio 3FM

3 voor 12 radio | 19 september 2019

“Hey Paul, heb jij het even lekker voor elkaar, je bent echt op een hele bijzondere vakantie.” -“Goedeavond, ja dat klopt! Ja, ik zit hier lekker in Duitsland met 60 onbekende mensen te BBQen” -“Ja, maar ik heb er nog nooit van gehoord: een Wacky Wheels Roadtrip. Hoe kom je daar nou bij en wat is het precies?” -“eh, ja we komen erbij, we waren een escape room aan het doen en daar lag een kaartje van de grootste escape room van Europa en toen dachten we hé dat klinkt leuk en dat is het ook.”

Elke dag vakantie

Elkedagvakantie.nl

Heel Europa als escape room | 30 juni 2019

Je laten opsluiten in kleine kamertjes om er vervolgens door middel van hints uit zien te komen. De escape room is populair. Nederland telt momenteel achthonderd escape rooms, verdeeld over vijfhonderd locaties en het fenomeen is daarmee een van de snelst groeiende bedrijfstakken van ons land. Maar het wordt nu nog leuker. In september 2019 kun je met Wacky Wheels een weekend lang al puzzelend door Europa trekken, zonder enig benul over de eindbestemming.

» Lees het hele artikel

AB Magazine

Wacky Wheels maakt van Europa een escape room | 30 juni 2019

Europa als escape room. Wacky Wheels combineert het idee van de populaire escape room met een verrassende roadtrip. Je gaat puzzelend door Europa en weet niet waar je uit komt. Maar aan de finish is wel een feest.

» L​ees het hele artikel

Los de puzzels op en schrijf je in

Wereldreis.net

De escape room in de vorm van een roadtrip | 27 juni 2019

Je vertrekt zonder enig benul waar je zal eindigen: dat is het idee van de ‘escape room op wielen’. Door het oplossen van puzzeltjes onderweg ontcijfer je de route en kun je verder reizen naar de eindbestemming. In september 2019 begint de eerste editie van Wacky Wheels, een roadtrip door Europa die als escape room is vermomd.

» Lees het hele artikel

EscapeTalk.nl

Escape weekly 15 – 2019 | 12 april 2019

De organisatoren van Wacky Wheels, zelf liefhebbers van escape rooms, zijn druk bezig met de organisatie van een drie daags evenement. Op 19-21 september gaat de eerste editie van Wacky Wheels van start in Eindhoven. In teams van 2 tot 4 personen gaan mensen in hun eigen auto (of camper of motor) een een route afleggen waarbij ze escape room achtige puzzels moeten oplossen. Het eindpunt is onbekend, maar zal niet in Nederland liggen. Wie gaat er mee doen?

» Lees het hele artikel

escape weekly

Vind je
ons leuk?

vertel het je vrienden
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on email