×

In de media

Check wat de media over ons vertellen

Het bestaan van Wacky Wheels is de media niet ontgaan, van magazines tot radio 3FM.

Radio 3FM

Radio 3FM

3 voor 12 radio | 19 september 2019

“Hey Paul, heb jij het even lekker voor elkaar, je bent echt op een hele bijzondere vakantie.” -“Goedeavond, ja dat klopt! Ja, ik zit hier lekker in Duitsland met 60 onbekende mensen te BBQen” -“Ja, maar ik heb er nog nooit van gehoord: een Wacky Wheels Roadtrip. Hoe kom je daar nou bij en wat is het precies?” -“eh, ja we komen erbij, we waren een escape room aan het doen en daar lag een kaartje van de grootste escape room van Europa en toen dachten we hé dat klinkt leuk en dat is het ook.”

Cottage in the Woods

A Print & Play that you don’t need to print to play

Voordat ik verder ga, moet ik erop wijzen dat we dit hebben geclassificeerd als print&play, zoals het technisch is, maar we speelden het zonder iets te printe en gebruikten het gewoon rechtstreeks vanuit het PDF-bestand, dus als je geen printer hebt , laat dat je er niet van weerhouden om te spelen.

 

Hoe dan ook, we hebben al veel langer een exemplaar van Cottage in the Woods in onze ‘to-do’-stapel gehad dan we zouden willen, dus we besloten een binge-weekend te houden waarin we een aantal games inhaalden die we van plan waren te spelen. Ik denk dat dit nummer vier van de zeven was voor dat weekend.

 

» Lees het hele artikel

Cottage in the Woods

Spoilervrije review

Vandaag een recensie voor de escape game Cottage in the Woods van Wacky Wheels. Wacky Wheels is een in Nederland gevestigd bedrijf dat escape- en mystery games in digitaal formaat aanbiedt, maar ook roadtrips met escape room-puzzels die je helpen je bestemming te bereiken. Deze escape game is alleen beschikbaar in digitaal formaat.

 

Het verhaal gaat over jou en een groep vrienden die op trektocht gaan in een bos. Tijdens een hagelstorm besluit je je te verstoppen in een lege hut in het bos. Vanaf daar ga je op avontuur. Ik vond het verhaal en het einde leuk en ik was benieuwd wat er zou gebeuren.

 

» Lees het hele artikel

Escape The Roomers

Review op 3 digitale escape rooms | 25 juni 2020

Wacky Wheels biedt momenteel 3 digital escape games (1 gratis en 2 betaald). We hebben ze alle drie gespeeld en hieronder is onze mening over ze.

» Lees het hele artikel
Elke dag vakantie

Elkedagvakantie.nl

Heel Europa als escape room | 30 juni 2019

Je laten opsluiten in kleine kamertjes om er vervolgens door middel van hints uit zien te komen. De escape room is populair. Nederland telt momenteel achthonderd escape rooms, verdeeld over vijfhonderd locaties en het fenomeen is daarmee een van de snelst groeiende bedrijfstakken van ons land. Maar het wordt nu nog leuker. In september 2019 kun je met Wacky Wheels een weekend lang al puzzelend door Europa trekken, zonder enig benul over de eindbestemming.

» Lees het hele artikel

AB Magazine

Wacky Wheels maakt van Europa een escape room | 30 juni 2019

Europa als escape room. Wacky Wheels combineert het idee van de populaire escape room met een verrassende roadtrip. Je gaat puzzelend door Europa en weet niet waar je uit komt. Maar aan de finish is wel een feest.

» L​ees het hele artikel

Los de puzzels op en schrijf je in

Wereldreis.net

De escape room in de vorm van een roadtrip | 27 juni 2019

Je vertrekt zonder enig benul waar je zal eindigen: dat is het idee van de ‘escape room op wielen’. Door het oplossen van puzzeltjes onderweg ontcijfer je de route en kun je verder reizen naar de eindbestemming. In september 2019 begint de eerste editie van Wacky Wheels, een roadtrip door Europa die als escape room is vermomd.

» Lees het hele artikel

EscapeTalk.nl

Escape weekly 15 – 2019 | 12 april 2019

De organisatoren van Wacky Wheels, zelf liefhebbers van escape rooms, zijn druk bezig met de organisatie van een drie daags evenement. Op 19-21 september gaat de eerste editie van Wacky Wheels van start in Eindhoven. In teams van 2 tot 4 personen gaan mensen in hun eigen auto (of camper of motor) een een route afleggen waarbij ze escape room achtige puzzels moeten oplossen. Het eindpunt is onbekend, maar zal niet in Nederland liggen. Wie gaat er mee doen?

» Lees het hele artikel

escape weekly

Vind je
ons leuk?

vertel het je vrienden
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on email