×

Wacky Wheels

Waarschijnlijk ken je al wel één of meer bestaande rallies en avontuurlijke roadtrips zoals de Carbage Run, The Barrel Challenge, Undie500, De Rammelbakken Reis, Ramble Rally, Rust ‘N Dust rally, The Crumball Rally, Scrapmetal Rally, Budapest Rally, Crazy Car Run, noem maar op. Allemaal geweldige ervaringen op hun eigen manier, maar wij besloten het naar een volgend niveau te tillen.

In plaats van je een route met wat opdrachten te geven, moet je bij Wacky Wheels die route zelf zien uit te vogelen door puzzels op te lossen en aanwijzingen te vinden. Daar bovenop ben je niet alleen jezelf aan het uitdagen, maar ook nog eens de vele andere teams die meedoen! Elke puzzel die je oplost of aanwijzing die je vindt, kan punten opleveren en daarmee een plek op de ranglijst wat op de laatste dag resulteert in een eindwinnaar die naar huis gaat met de eervolle titel Wacky Wheels Masters!

Oh, en in tegenstelling tot de Carbage Run en alle andere bekende rallies, maakt het ons niet uit wat je rijdt. Neem een versierd barrel mee als je wilt, maar ook lease-auto’s, camperbusjes, motoren of papa’s waardevolle oldtimer zijn gewoon welkom bij Wacky Wheels!

Klinkt goed? Lees op de homepage de rest van ons verhaal of schrijf je in!

Mystery Games

Omdat we meer mensen de kans wilden geven Wacky Wheels te ontdekken, hebben we de Mystery Story Puzzle Games ontwikkeld. Je kan zeggen dat het vergelijkbaar is met de roadtrip, maar dan zonder de roadtrip. Je krijgt een persoonlijk boekje, waarin je je –alleen of met vrienden– kan onderdompelen in een mysterieus verhaal vol te ontdekken geheimen. Je zal je weg door het verhaal heen moeten puzzelen om zo het mysterie te ontrafelen, net zoals in een escape room of in de Wacky Wheels roadtrip. Op het einde zit een onverwachtse twist in het plot. En let op: het mag fictie lijken, maar het is dichterbij de werkelijkheid dan je denkt…

Een stukje geschiedenis

Op een dag zaten we met z’n vieren een biertje te drinken en te filosoferen over de mooie dingen in het leven. Twee van die dingen die we met elkaar gemeen hadden, waren roadtrips en escape rooms. En die zelfde avond werd het idee voor de Wacky Wheels geboren: het beste van deze twee werelden!

Bereid je voor!

Terwijl je wacht voor de start van de volgende Wacky Wheels editie, kun je alvast beginnen met het voorbereiden door je hersenen klaar te maken voor het puzzelen en oplossen van opdrachten. We hebben elke week een nieuw puzzel voor je klaar staan. Ook hebben we een aantal mooie escape rooms in Nederland voor je op een rijtje gezet (oh… en vergeet niet om alvast de Wacky Wheels Spotify playlist met vette road songs te downloaden en check onze blog met autospellen (blog is in ‘t Engels) om jezelf bezig te houden onderweg).

Bezoek Escapetalk voor een compleet overzicht.

Vind je het leuk wat we doen?

Vertel het je vrienden
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Facebook
Twitter
En give us a like 😊

Vragen? Of wil je op de hoogte blijven?

Stuur ons een email of schrijf je in voor onze nieuwsletter (Engels).

Get a 20% discount on all our Escape Games if you sign up now.


Door je in te schrijven voor de newsletter, ga je akkoord met onze privacy policy.